Varför vill du jobba på hm

Jobb på H&M: 131 Recensioner | Indeed.com

H&M anställer och avskedar hela tiden. Man utnyttjar personal och trycker ner personer varje dag för att sedan till slut avskeda bara för att ta in ny personal.

Jobba på H&M – recensioner om Lön och förmåner – Indeed

Letar du efter ett jobb inom modebranschen? Se hur det är att jobba i våra butiker. Läs om våra roller från Sales Advisor till butikschef.

Arbeta i butik | H&M Careers Sverige

Läs mer om hur det är att jobba på H&M på H&M Careers. Se vilka lediga jobb som finns i butik eller vad som intresserar just dig mest. Ansök idag!

Utforska karriärer inom mode på H&M | H&M Careers Sverige

16 nov. 2018 — Där ska du lägga tid på att motivera varför du vill jobba på just det specifika företaget där du söker jobb. När du söker jobb inom …

H&M Home-chefen: Det här tittar vi efter när vi rekryterar

Den ligger kvar som skuld tills den dag du betalar in den. 2. Vill du ha semester första året du jobbar får du ta förskottssemester, annars får du jobba alla 52 …

Jobba på H&M – läs omdömen om lön och arbetsvillkor

13 jan. 2023 — Älskar ju H&M och har försökt få jobb i min “butik” ute i … Om du inte vill jobba i butik och istället vill jobba med inköp eller design …

Ni som jobbar på H&M???!!! – FamiljeLiv.se

Ni som jobbar på H&M???!!!

En utav de bästa delarna med jobbet var ju såklart att jag insåg att det var detaljhandel och den sortens service jag ville jobba med, en läxa lärd för livet.

Älskar ju H&M och har försökt få jobb i min “butik” ute i förorten… men icke sa nicke… Jag undrar, hur har ni gått tillväga.

Anställning och recensioner för H&M – SimplyHired

Anställning och recensioner för H&M | SimplyHired

30 sep. 2022 — Jobbar du på en H&M-butik eller funderar på att börja? … Skulle du jobba ska du som lägst ha ob enligt lördagar, det vill säga:.

Läs H&M recensioner, inklusive information från nuvarande och tidigare anställda om löner, förmåner med mera. Ta reda på hur det är att jobba på H&M och bläddra sedan efter jobb och ansök idag!

Så är lön, ob och villkor på H&M – Handelsnytt

Så är lön, ob och villkor på H&M – Handelsnytt

Vill du bjuda in någon att betygsätta sitt företag? Skicka inbjudan. H&M jobb – En inblick i hur det är att jobba …

Jobbar du på en H&M-butik eller funderar på att börja? Undrar du vad lönen är? Får man ob-ersättning? Här är arbetsvillkoren på HM.

Jobba på H&M: Lediga jobb, omdömen och betyg – Careereye

Jobba på H&M: Lediga jobb, omdömen och betyg – Careereye.se

H&M jobb – En inblick i hur det är att jobba på H&M: 95 omdömen, lediga jobb, 48 löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i H&M som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye.se

Keywords: varför vill du jobba på hm