Scientologi dokumentär svt

Lockad av scientologi – SVT Play

Fångade av scientologin – SVT Play

Fångade av scientologin, amerikansk dokumentär från 2015 i SVT Play. Scientologin grundades i USA av science fiction-författaren L Ron Hubbard 1947.

Den enda sanna vägen – Avsnitt 2 – SVT Play

Sammy behandlades på Narconon: ”Jag hade ingen kunskap om scientologi när jag kom till hemmet” | SVT Nyheter

19 nov. 2019 — I dokumentären ”Lockad av scientologi” visas hur behandlingshemmet Narconon i Eslöv använder metoder utvecklade av scientologirörelsen.

I dokumentären ”Lockad av scientologi” visas hur behandlingshemmet Narconon i Eslöv använder metoder utvecklade av scientologirörelsen. Sammy har använt narkotika till och från sedan han var 19 år. I dag är han drogfri efter att ha behandlats hos Narconon.– Jag hade ingen kunskap om scientologi när jag kom till hemmet, säger Sammy.

Streama Fångade av scientologin – SVT Play – Webb-TV.nu

Flykten från Scientologerna 5 november 2021 – P1 Dokumentär | Sveriges Radio

5 nov. 2021 — Mariette Lindstein jobbar i scientologernas elitorganisation i Los Angeles i 20 år. Men det börjar kännas mer och mer som ett fängelse och en …

Mariette Lindstein jobbar i scientologernas elitorganisation i Los Angeles i 20 år. Men det börjar kännas mer och mer som ett fängelse och en dag bestämmer …

Sammy behandlades på Narconon: ”Jag hade ingen kunskap …

Fångade av scientologin – Viddla

Ron Hubbard under 1950-talet. Dokumentären bygger på journalisten och författaren Lawrence Wrights bok med samma namn, och han deltog även i arbetet med filmen.

I denna två timmar långa inblick i Scientologikyrkans lära, historia och metoder får vi träffa avhoppade medlemmar från den innersta kretsen och höra deras berättelser om den organisation som lockat tiotusentals människor och många kända Hollywoodprofiler sedan grundandet av L. Ron Hubbard under 1950-talet. Dokumentären bygger på journalisten och författaren Lawrence Wrights bok med samma namn, och han deltog även i arbetet med filmen. Going Clear belönades med tre Primetime Emmys, bland annat för bästa dokumentär 2015.

Keywords: scientologi dokumentär svt